U kompaniji Prodajem.Info, brinemo o Vašoj privatnosti i ulažemo maksimalan napor kako bi garantovali sigurnost Vaših licnih podataka i bezbedan boravak na našem sajtu (https://prodajem.info).

U tom cilju razvili smo detaljnu uzjavu o privatnosti kako bi Vas informisali o podacima koje sakupljamo, nacinu kako se podaci koriste i opšte informacije o korišcenju ovog sajta. Ukoliko se ne slažete sa nekim od pravila privatnosti, preporucujemo Vam da ne koristite naše softverske proizvode, usluge i informacije na ovom sajtu.

Informacije koje sakupljamo

Prilikom slanja zahteva za procenu i informisanje o našim proizvodima putem kontakt forme, možete doci u situaciju da nam dostavite Vaše licne podatke kao što su ime, adresa elektronske pošte ili naziv Vaše kompanije. Mi ne sakupljamo nikakve dodatne licne podatke osim ako ih dobrovoljno ne dostavite koristeci sekciju za komentare u okviru kontakt forme.

Vaše licne podatke možemo prikupiti prilikom Vašeg ucešca u anketama, takmicenju ili registraciji za ucešce u promotivnim ponudama.

Prilikom korišcenja našeg sajta možemo prikupljati anonimne podatke kao što su: trajanje Vaše posete, stranice koje posecujete na našem sajtu, tip pretraživaca koji koristite, tip uredaja koji koristite, zemlju i grad iz kojih dolazite, referetnu stranicu sa koje dolazite (ako postoji) itd... Ovo nije potpuna i sveobuhvatna lista anonimnih podataka koje sakupljamo, lista se bazira na karakteristikama i mogucnostima analitickih softvera od strane trecih lica koje koristimo (detaljnije o ovome možete pogledati u sledecem poglavlju). Ove vrste infomacija koriste se iskljucivo za vodenje statistike. Što bolje razumemo Vaše potrebe, brže ce te pronaci željene informacije na našem sajtu.

Softver za analizu od strane treceg lica

Ovaj sajt koristi usluge Google Analytics i usluge Yandex Metrica, koji predstavljaju servise za analizu podataka na web-u koje obezbeduju kompanije Google, Inc. ("Google") i Yandex, Ltd. ("Yandex"). Ove usluge nam pomažu da unapredimo Vaše iskustvo boravka na našem sajtu. Servisu ukljucuju korišcenje kolacica koji se cuvaju na Vašem racunaru/uredaju i sadrže informacije o vašoj poseti našem sajtu kao što su: trajanje posete, posecene stranice, zemlja iz koje dolazite, tip pretraživaca koje koristite, uredaj koji koristite itd... Ukoliko želite da se informišete Više o uslugama Google Analytics, ukljucujuci i nacin kako da se odjavite sa servisa, posetite stranice https://www.google.com/analytics/ i https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

Servis Yandex Metrica nam pomaže u prikupljanju statistickih podataka o ponašanju posetilaca na našem sajtu. Servis Yandex Metrica može snimati klikove mišem, kretanje kursora miša, aktivnost skrolovanja itd. Analizom primljenih statistickih podataka u mogucnosti smo da poboljšamo navigaciju i dizajn sajta kako bi našim posetiocima pružili kvalitetnije iskustvo i mogucnost bržeg i efikasnijeg pronalaska i korišcenja informacija o našem sajtu.

Facebook i Google Adwords

Koristimo reklamni potencijal Facebook-a (Piksela) koji se dodaje na stranice našeg sajta što nam omogucava slanje podataka o aktivnostima posetilaca na sajtu. Pomocu piksela, Facebook kreira posebnu publiku koja posecuje odredene stranice ili skup stranica na kojima vrše konverzaciju. Ne prenosimo i ne objavljujemo licne podatke Facebook-u.

Pomocu Google Analitike možemo kreirati prilagodenu publiku koja posecuje odredenu stranicu ili skup stranica i/ili vrši konverzaciju na sajtu. Servis Google Aswords koristimo za prikazivanje reklamnih kampanja kroz specificne i relevantne oglase kreiranoj publici. Ne prenosimo i ne objavljujemo nikakve licne podatke naših posetilaca Google-u. Na stranici https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated možete izvršiti podešanja reklamnih oglasa koje želite ili ne želite da vidite.

Porudžbine i informacije vezane za porudžbine

Koristimo uslugu treceg lica za porudžbine i placanje putem elektronske trgovine. Sva dokumenta o placanju kao što su primalac, racuni, potvrda o placanju bice Vam dostavljeni od strane našeg provajdera. Prilikom porudžbine, možete nam dostavite odredene licne podatke kao što su: ime, adresa, adresa elektronske pošte, broj telefona, naziv Vaše kompanije. Prilikom placanja porudžbine kreditnom karticom dostavice te nam akreditaciju Vaše platne kartice.

Nakod izvršene porudžbine i placanja, naš provajder dostavlja nam Vaše licne podatke kao što su: ime i prezime, adresu elektronske pošte, ime kompanije, broj telefona i ID broj naloga dodeljen Vašoj kupovini (dodeljen ID broj predtavlja i Vaš licni broj za identifikaciju). Na osnovu dobijenih informacija šaljemo Vam relevantne podatke o lincenci, linku za pruzimanje softverskog proizvoda i Vašu akreditaciju za prijavu u korisnickom centru i centru za podršku. Ne prikupljamo podatke o placanju kao što su akreditacija Vaše kreditne kartice ili druge informacije za placanje.

Prema informacijama dobijenih od našeg provajdera, nakon sveobuhvatnog procesa revizije od strane GRSee Consulting (nezavisni procenitelj sigurnosti kvaliteta (QSA)), provajder je potvrdio svoj status akreditovanog pružaoca usluge prvog nivoa. PCI-DSS predstavlja svetski standard bezbednosti informacija koji je postavio Savet bezbednosnih standarda industrije platnih kartica u cilju obezbedenja potpune sigurnosti poverljivih podataka i zaštita od rizika i prevare.

Kolacici

Naš sajt koristi kolacice (cookies) u cilju pracenje želja naših posetilaca i unapredenja optimizacije njegovog dizajna. Kolacici predstavljaju male tekstualne fajlove koji su cuvaju na racunaru / uredaju posetioca. Oni olakšavaju navigaciju i poboljšavaju celokupno iskustvo boravka na sajtu. Kolacici se takode mogu koristi da bi se utvrdilo da li je Vaš racunar / uredaj ranije posetio ovaj sajt. Kolacici mogu sadržati Vaše licne podatke samo u slucaju kada ste dali odgovarajuci dozvolu (na primer, akreditaciju za prijavljivanje na Vaš nalog). Takode možete posetiti našu stranicu i sa onemogucenim kolacicima. Vecina internet pretraživaca podešena je na podrazumevano korišcenje kolacica, ukoliko ne želite da ih koristite u podešavanjima ih možete onemoguciti sami. U svakom trenutku možete izbrisati sve kolacice koji se cuvaju na Vam racunaru / uredaju. Ovim putem obaveštavamo Vas da onemogucavanje korišcenja kolacica može dovesti do nemogucnosti korišcenja neke od usluga našeg sajta.

Kako koristimo informacije

Prikupljene podatke od Vas i od proizvoda koje koristite možemo koristiti u sledece svrhe:

Kako bi Vam obezbedili odgovarajuce verzije proizvoda i detalje za prijavljivanje u Korisnicku centar i centar za podršku
Kako bi smo Vam poslali literaturu za podršku i ucenje o proizvodima koji koristite ili procenjujete
Kako bi smo Vam slali podatke o karakteristikama proizvoda, uzorcima, servisima podrške, licencama i drugim odgovarajucim informacijama tokom perioda procene proizvoda
Kako bi Vas informisali o novim izdanjima proizvoda i usluga
Kao bi Vas informisali o bilo kakvim promenama uslova korišcenja proizvoda i usluga
Kako bi Vas informisali o novim proizvodima
Kako bi Vam pružili tehnicku i druge vidove podrške
Kako bi dobili povratne inforacije o proizvodima i uslugama koje koristite ili procenjujete sa ciljem poboljšanja kvaliteta
Kako bi dobili povratne informacije o kvalitetu rada tehnicke službe
Kako bi Vas informisali o specijalnim ponudama koje su relevantne za proizvode koje koristite ili procenjujete
Kako bi Vas dostavili izjavu ili studiju slucaja koja ce biti objavljena na našoj web stranici i društvenim mrežama. Sadržaj materija za objavu bice razmatran sa Vama pre objavljivanja.
Kako bi Vam odgovorili na Vaše povratne informacije tokom korišcenja ili procene proizvoda
Kako bi Vas obavestili o uslovima pretplate na podrušku i ažuriranja (kontakt se obavlja putem elektronske pošte i telefonskim pozivom)
Vaše licne podatke cuvamo samo u vremenskom periodu koji je potreban da Vam pružimo relevantne informacije i tokom perioda provere da li imate pravo na placenu tehnicku podršku. To znaci da, pošto nam dajete saglasnost za obradu Vaših licnih podataka, mi ce mo iste skladištiti prema Vašoj saglasnosti ili do trenutka povlacenja iste.

Marketing

Prilikom korišcenja proizvoda zbog procene ili porudžine licence za korišcenje proizvoda, povremeno možete dobiti promotivne poruke na adresu Vaše elektronske pošte. Bitno nam je Vaše mišnjenje o našim proizvodima i u vecini slucajeva ove poruke sadrže informacije o specijalnim ponudama, novim proizvodima i uslugama, ažuriranju proizvoda i usluga za koje ste zainteresovani. Poruke se šalju direktno od nas putem elektronske pošte, ili putem servisa za slanje elektronske pošte od strane trecih lica.

U svakom trenutku, ukoliko ne želite da primate promotivne poruke to možete uciniti klikom na opciju "Unsubscribe" koja se nalazi na dnu svake poruku ili slanjem e-maila sa zahtevom za odjavu sa servisa za slanje promotivnih poruka.

Želeli bi smo da Vas obavestima da ukoliko se odjaviti sa servisa za primanje promotivnih poruka možete biti u situaciji da propustite informacije vezane za ažiriranje proizvoda. U svakom trenutku možete posetit naš blog ili se prijaviti na korisnicki servis gde možete dobiti sve željene informacije. Ukoliko kupite licencu za naše proizvode i odjavite se sa servisa za slanje promotivnih poruka i dalje ce Vam stizati obaveštenja o podršci, ažuriranju i isteku licence jer poruke ove vrste posmatramo kao informativne a ne kao promotivne.

Forum

Možete se registrovati besplatno na naš forum gde možete dobiti tehnicku podršku i dugu vrstu pomoci od clanova foruma ili naših moderatora. Kada kreirate novu temu na forumu ili pošaljete poruku na vec postojece teme. odgovorni ste za sve licne informacije koji se nalaze u Vašim objavama. Svaki posetilac ili clan foruma može imati pristum Vašim javnim objavama i može Vam poslati privatnu poruku.

Zadržavanje i brisanje Vaših podataka

Mi cuvamo podatke o našim korisnicima sa ciljem mogucnosti slanja novih ažuriranja i vesti o proizvodima koje koriste. Pored toga licni podaci se koriste za pružanje placene tehnicke podrške samo u slucajevima kada korisnik ima aktivnu pretplatu za ovu vrstu usluge. U svakom trenutku imate mogucnost za slanje zahteva za brisanje Vaših licnih podataka, pri cemu dobijate potvrdu da ce Vaši podaci biti izbrisani u roku od 30 dana. Ukoliko želite da izvršite ovaj zahtev pišite nam na info@prodajem.info

Linkovi ka drugim Web sajtovima

Naš sajt može sadržati linkove koji vode na druge web sajtove. Molimo Vas imajte na umu da nismo odgovorni za Vašu bezbednost na drugim web sajtovima pa Vam preporucujemo da proucite njuhovu polisu o privatnosti i uslove korišcenja.

Izjava o odgovornosti

Kompanija Prodajem.Info sadržava pravo otkrivanja Vaših licnih podataka u sledecim uslovima:

U skladu sa zakonskim regulativama, na primer u vezi za zahtevima nadležnih državnih i pravosudnih organa
U situacijama kada verujemo da je otkrivanje licnih podataka neophodno radi zaštite naših prava i sigurnosti. Primera radi ovo se može desiti kada primetimo kršenje pravila korišcenja, kod identifikacije, sprecavanja i otkrivanja prevare ili kod drugih problema vezanih za narušavanje sigurnosti.

Sigurnost

Podaci koji se unose na sajt se automacki šifruju pomocu protokola SSL (Sockets Layer Protocol). SSL protokol predstavlja industrijski standard za prenos osetljivih podataka putem interneta.

Kako bi zaštitili svoje podatke od prevara i curenja informacija, kompanija Prodajem.Info preduzima niz tehnickih i organizacionih mera sigurnosti. Kako se tehnološki napredak razvija, ove mere se poboljšavaju.

Promene u uslovima korišćenja i polisi privatnosti

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izvšrimo izmene u polisi privatnosti. Datum najnovijih promena naveden je na vrhu polise privatnosti. U slucaju bitnih izmena možemo Vas obavestiti o istim putem elektronske pošte. Ukoliko niste posetili naš sajt duže vreme preporucujemo Vam da posetite stranicu sa polisom privatnosti.

Kako nas kontaktirati

Ukoliko imate bila kakvih pitanja vezanih za polisu privatnosti ili sigurnost ovog sajta molimo Vas da nam pišete na info@prodajem.info1